Przygotowanie bankietu dla Państwa Firmy to czysta przyjemność dla

 Roberto Catering .

Poniżej przedstawiamy przykładowe menu

Bankiet

Przystawki zimne

  • tymbaliki z karpia                                                                           
  • łosoś norweski pod łuskami z ogórka filet   
  • pasztet z sandacza faszerowany łososiem               
  • rostbeft z cukinią                  
  • schabik po warszawsku
  • terina z indyka
  • galantyna z kaczki
  • deska mięs pieczonych
  • wybór pasztetów
  • wybór babeczek koktajlowych                      
  • deska serów z różnych stron świata             
  • świeże pieczywo oraz dodatki

Ogród sałat:

  • warszawska                                                              
  • hawajska                                                                              
  • orientalna                                                                            
  • meksykańska                                                            
  • grecka                                                                      
  • capresse        

Bufet dań gorących:

  • Polędwiczki wieprzowe w rozmarynowym sosie
  • Pierś z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami
  • Canelloni ze szpinakiem
  • Bukiet warzyw gotowanych na parze
  • Ziemniaki , ryż, kopytka bankietowe

Słodkości:

  • Sernik
  • Szarlotka
  • Makowiec
  • Czekoladowy raj
  • Tiramisu
  • Mus waniliowy z wiśniami
2009, Grupa ComplexbarMediaConsulting.pl