Przygotowanie lunchu dla Państwa Firmy to czysta przyjemność dla

 Roberto Catering .

Poniżej przedstawiamy przykładowe menu

 

 

Bufet dań gorących:


Zupy:

  • Krem z pomidorów z grzankami i  świeżą bazylią
  • Rosół z domowym makaronem
  • Borowikowa z łazankami
  • Minestrone
  • Neapolitanka
  • Wegierska
  • Z białej rzepki
  • Dyniowa

II danie

  • Polędwiczki wieprzowe w rozmarynowym sosie
  • Pierś z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami
  • Canelloni ze szpinakiem
  • Bukiet warzyw gotowanych na parze
  • Ziemniaki , ryż, kopytka bankietowe

Ogród sałat:

  • warszawska                                                                    
  • hawajska                                                                        
  • orientalna                                                                      
  • meksykańska                                                                  
  • grecka                                                                            
  • capresse  

Słodkości:

  • Sernik
  • Szarlotka
  • Makowiec
  • Czekoladowy raj
  • Tiramisu
  • Mus waniliowy z wiśniami

 

I wiele wiele innych

2009, Grupa ComplexbarMediaConsulting.pl