PAKIET II

 

 

Bufet zimny:

  • Szczupak faszerowany w całości
  • Karp po żydowsku
  • Łosoś marynowany w koniaku i zielonym pieprzu
  • Tymbaliki drobiowe
  • Jajka  z łososiem, śledziem i pastami
  • Wariacje ze śledzia bałtyckiego
  • Schab po warszawsku
  • Melodia mięs pieczonych

Bufet sałatkowy :

  • Sałatka grecka
  • Sałatka śledziowa
  • Sałatka z tuńczyka

Do zakąsek zimnych :

  • Marynowane grzyby
  • Ogórki kiszone
  • Chrzan po litewsku
  • Pieczywo

 Bufet ciepłych dań :

  • Polędwiczki w borowikach
  • Żur wielkanocny z jajkiem przepiórczym
  • Biała kiełbasa z tartym chrzanem

Barek z napojami :

  • Sok jabłkowy, pomarańczowy
  • Woda gazowana i niegazowana

Słodkości wielkanocne:

  • Mazurek
  • Baba wielkanocna
  • Sernik
  • Makowiec

Koszt powyższego menu wynosi 88.00+vat od osoby. W cenę wliczone jest jedzenie, serwis, dekoracja stołów.

 

2009, Grupa ComplexbarMediaConsulting.pl