PAKIET I

 

Bufet zimny:

  • Szczupak faszerowany w całości
  • Karp po żydowsku
  • Łosoś marynowany w koniaku i zielonym pieprzu
  • Tymbaliki drobiowe
  • Roladki koperkowe z pstrąga
  • Pasztet z sandacza
  • Jajka  z łososiem, tuńczykiem, krewetkami i kawiorem
  • Wariacje ze śledzia bałtyckiego
  • Schab po warszawsku
  • Melodia mięs pieczonych
  • Terina z indyka

Bufet sałatkowy :

  • Sałatka grecka
  • Sałatka śledziowa
  • Sałatka z tuńczyka

Do zakąsek zimnych :

  • Marynowane grzyby
  • Ogórki kiszone
  • Chrzan po litewsku
  • Pieczywo

 Bufet ciepłych dań :

  • Polędwiczki wieprzowe w borowikach
  • Budyń z łososia otulony włoską kapustą na szafranowym sosie
  • Żur wielkanocny z jajkiem przepiórczym
  • Biała kiełbasa z tartym chrzanem

Barek z napojami :

  • Sok jabłkowy, pomarańczowy
  • Woda gazowana i niegazowana

Słodkości wielkanocne:

  • Mazurek
  • Sernik
  • Baba wielkanocna
  • Makowiec

 

Koszt powyższego menu wynosi 129.00 + vat od osoby. W cenę wliczone jest jedzenie, serwis, , dekoracja stołów.

2009, Grupa ComplexbarMediaConsulting.pl